WSPay™ - sigurni sustav za online autorizaciju kreditnih kartica u realnom vremenu

Aktivacija usluge WSPay™ kroz nekoliko jednostavnih koraka

Uslugu WSPay™ online autorizacije kartica u realnom vremenu možete aktivirati na vrlo jednostavan način kroz nekoliko koraka.

Preduvjet za aktivaciju usluge je da postoji prodajno mjesto na internetu na kojem je definirano što se i po kojoj cijeni prodaje, te po kojim uvjetima. Što je minimalno potrebno imati na prodajnom mjestu možete saznati na ovom LINKU.

  1. Popuniti Zahtjev za aktivaciju usluge koji se nalazi na ovom LINKU. Zahtjev zajedno sa Općim uvjetima korištenja čine Ugovor za korištenje usluge WSPay™-a.

  2. Potpisan i ovjeren Zahtjev treba u dva primjerka poštom poslati na adresu: Web Studio d.o.o., Ćićarijska 10, 51000 RIJEKA, a radi brže aktivacije usluge možete poslati fax na 051/ 329-105.

  3. Nakon što zaprimimo Zahtjev, aktivirati ćemo vaše prodajno mjesto na serveru i dostaviti vam podatke za implementaciju i podatke za testiranje.

    U međuvremenu Vas molimo da popunite PBZ Card obrazac za ugovaranje, Upitnik za Diners-ECC i ZABA obrazac za ugovaranje te da nam ih dostavite kako bismo obavijestili PBZ Card, Erste Card i Zagrebačku banku da Vam pošalju prodajnog predstavnika ili Ugovore za naplatu kreditnih kartica preko interneta.

  4. Kad završite sa implementacijom i spajanjem na WSPay™, te kada na stranicama imate sve potrebne i neophodne podatke, potrebno je da nas obavijestite kako bi smo izvršili završno testiranje i obavijestili PBZ Card da nam dostave produkcijske parametre.

  5. Aktivacija produkcijskih parametara (TID-a i MID-a) te početak korištenja WSPay™ usluge on-line autorizacije kartica u realnom vremenu.

Ukoliko još niste našli sve odgovore i informacije koje želite znati možete nas u bilo koje vrijeme kontaktirati, a mi ćemo se potruditi dostaviti Vam što potpunije odgovore u što kraćem vremenu.