WSPay™ - sigurni sustav za online autorizaciju kreditnih kartica u realnom vremenu

WSPay™ - Payment Gateway po najpovoljnijoj cijeni korištenja

Cijena korištenja WSPay™ usluge je 2.380,00 kuna + PDV godišnje bez dodatnih troškova za korištenje WSPayXML ili WSPayForm načina komunikacije i bez obzira na broj i iznos transakcija. Maestro debitne kartice se ugovaraju uz naknadu korištenja od 0,8% po autoriziranoj transakciji. U cijene nije uključen PDV.

WSPayWPOS uslugu, kao dodatni modul uz WSPay™, možete aktivirati po cijeni od 238,00 Kuna + PDV godišnje, a omogućuje Vam da možete raditi autorizaciju i naplatu kreditnih kartica na temelju poslanih ponuda e-mailom odnosno bez da imate klasični web shop. Za aktivaciju usluge potrebno je popuniti WSPayWPOS zahtjev.

WSPayAPP je paket namijenjen privatnim iznajmljivačima koji po iznimno povoljnim cijenama mogu aktivirati WSPay™ uslugu, a jedini preduvjet je da to ugovaraju kao mali privatni iznajmljivači i da to dokažu validnim dokumentom. Za aktivaciju usluge potrebno je popuniti WSPayAPP zahtjev.

Cijena ovog paketa je izuzetno povoljna i iznosi 238,00 kuna + PDV godišnje te naknada od 5,00 kuna sa PDV-om po autoriziranoj transakciji.

  • Kontakti
Web Studio WSPay™ -

Web Studio WSPay™

Pošaljite upit