WSPay™ - sigurni sustav za online autorizaciju kreditnih kartica u realnom vremenu

 • http://www.wspay.info/Repository/Banners/appBooking-1200x270.jpg

Aktivacija usluge WSPayAPP za privatne iznajmljivače kroz nekoliko jednostavnih koraka

Naplata rezervacija kreditnim karticama za privatne iznajmljivače - aktivacija WSpay™APP usluge

WSPayAPP je usluga koja omogućuje privatnim iznajmljivačima NAPLATU rezervacija ili NAPLATU predujma rezervacija, prema uvjetima rezervacije i povrata, od gosta putem kreditnih i debitnih kartica u realnom vremenu – ON Line.

Ova usluga je namijenjena za NAPLATU iznosa DEPOZITA tj. PREDUJMA (koji može biti dio iznosa rezervacije ili iznos u cijelosti) koji se dostavlja gostu i da gost izvrši uplatu preko dobivenog linka - VIRTUAL POS-a, uz prihvaćanje uvjeta rezervacije i otkaza rezervacije te plaćanja kreditnim ili debitnim karticama.

Osim naplate DEPOZITA odnosno REZERVACIJE, #WSPayAPP se može koristiti i za naplatu drugih usluga koje pruža iznajmljivač uz obvezno potpisivanje plaćanja od strane gosta (ako se plaća kod iznajmljivača).

Ova usluga nije namijenjena za provjeru valjanosti kartice, kao niti za naknadne naplate NO SHOW, odnosno nedolaska gosta.

Uslugu WSPayAPP za privatne iznajmljivače - online autorizacije kartica u realnom vremenu možete aktivirati na vrlo jednostavan način kroz nekoliko koraka.

Preduvjet za aktivaciju usluge je da ste privatni iznajmljivač i da imate rješenje o kategorizaciji objekta, da imate podatke o smještajnim jedinicama, slike, definirane uvjete rezervacije i uvjete otkaza rezervacije.

Preporučene uvjete, od strane kartičara, otkaza rezervacije možete pročitati na ovom LINKU.

 1. Popuniti Zahtjev za aktivaciju usluge koji se nalazi na ovom LINKU
  Zahtjev i posebni uvjeti (na zahtjevu su istaknuti) zajedno sa Općim uvjetima korištenja čine Ugovor za korištenje usluge WSPay™-a odnosno WSPayAPP-a za privatne iznajmljivače.

 2. Potpisan i ovjeren Zahtjev treba u dva primjerka poštom poslati na adresuWeb Studio d.o.o., Ćićarijska 10, 51000 RIJEKA, a radi brže aktivacije usluge možete poslati fax na 051/ 329-105.

Osim ovog zahtjeva potrebno je dostaviti i sljedeću dokumentaciju (radi brže aktivacije prema kartičaru):

 • Fax ili Scan ili sliku - Rješenja o djelatnosti iznajmljivača - rješenje o kategorizaciji objekta
 • Fax ili Scan ili sliku - Ugovor o aktiviranju kunskog žiro računa poslovne banke iznajmljivača – IBAN račun
 • Fax ili Scan ili sliku - osobne iskaznice
 • KYC obrazac popunjeni ovjeren od strane iznajmljivača, potencijalnog Ugovornog partnera PBZ Carda
 1. Nakon što zaprimimo Zahtjev, aktivirati ćemo vaše prodajno mjesto na poslužitelju te na portalu app-booking.com i dostaviti vam podatke za pristup Vašim korisničkim računima.

 2. Po primitku navedene dokumentacije istu dostavljamo kartičaru, a kartičar Vam dostavlja Ugovor za prihvat kartica. Ugovor za prihvat kartica sa definiranim uvjetima potrebno je da potpišete i u originalu vratite kartičaru.

 3. Kartičar po primitku potpisanog Ugovora radi aktivaciju i dostavlja nam produkcijske parametre te Vam omogućujemo naplatu on line.

Cijena WSPayAPP paketa je 238,00 kn + PDV godišnje + 5,00 kn (sa uračunatim PDV-om) za svaku autoriziranu transakciju.

Ukoliko još niste našli sve odgovore i informacije koje želite znati možete nas u bilo koje vrijeme kontaktirati, a mi ćemo se potruditi dostaviti Vam što potpunije odgovore u što kraćem vremenu.

 • Kontakti
Web Studio WSPay™ -

Web Studio WSPay™

Pošaljite upit