WSPay i SIX payment services

WSPay od 01.04.2017. postao je partner sa SIX payment services kartičarem iz Švicarske. Ulaskom u ovaj partnerski odnos WSPay omogućuje trgovcima koji posluju u Hrvatskoj, ali i u drugim europskim zemljama...

Od 2018. godine SIX Payment Services postao je dio globalne mreže pod nazivom Worldline Financial Services (Europe) S.A. te je sada postao vodeći svjetski financijski brend sa novim vizualnim identitetom.

WSPay od 01.04.2017. postao je partner sa SIX Payment Services kartičarem iz Švicarske. Ulaskom u ovaj partnerski odnos WSPay omogućuje trgovcima koji posluju u Hrvatskoj, ali i u drugim europskim zemljama (Belgija, Njemačka, Francuska, Italija, Liechtenstein, Luxembourg, Nizozemska, Austrija, Poljska, Mađarska) da mogu ugovoriti korištenje WSPay-a kao Payment Service providera, a da je prihvatitelj kartica SIX payment services.

Ovom suradnjom stvoreni su preduvjeti da trgovci iz Hrvatske mogu na Europskom tržištu prodavati usluge i robu te raditi naplatu u Eurima kreditnim karticama Amex, Diners, JCB, Mastercard, Visa i Maestro i to sve u realnom vremenu.

  • Kontakt informacije

CookiePostavke kolačića