PBZ Card

PBZ Card, u vlasništvu Privredne banke Zagreb, vodeća kartična organizacija u Hrvatskoj. Ujedno, to je jedina kartična tvrtka u Hrvatskoj zadužena za izdavanje i prihvat American Express kartica, a koja pruža i uslugu prihvata te izgradnje prodajne mreže za MasterCard i Visa kartice.

WSPay i PBZ Card su partneri od 2004 godine od kad smo krenuli sa online prihvatom kreditnih kartica.

Tokom godina suradnje razvili smo velik broj proizvoda i usluga kojima se omogućuje prihvat - autorizacija kartica u različitim djelatnostima.

WSPay u suradnji s PBZ Cardom kao kartičarem omogućuje prihvat i autorizaciju sljedećih kartičnih brendova:

  • Visa Premium - jednokratno i na rate
  • Visa inspire - (kartica PBZ-a) jednokratno i na rate
  • Visa - jednokratno
  • Mastercard - jednokratno
  • Maestro - jednokratno i na rate
  • Amex - jednokratno

WSPay u suradnji sa PBZ Cardom prvi u Hrvatskoj omogućio je on-line naplatu kreditnih kartica po principu ponavljajućih (recurring) plaćanja - trajni nalog na kreditnu karticu. Ukoliko imate potrebu za naplatom pretplata, donacija, članarina ili potrebu za jednakim ponavljajućim plaćanjima možete dougovoriti i ovu uslugu.

WSPay u suradnji sa PBZ Cardom i Privrednom bankom Zagreb, omogućuje registriranim iznajmljivačima privatnog smještaja naplatu rezervacija ili predujma dolaska gosta preko kreditnih kartica MasterCard, Visa i Maestro te American Express.

Za potrebe malih privatnih iznajmljivača složili smo poseban WSPayAPP paket za brzu naplatu usluga putem Interneta. Za korištenje NIJE POTREBNO IMATI SVOJE WEB STRANICE jer je naplata smještena na portalu app-booking.com.

Kako bi se aktivirala usluga, potrebno je ispuniti zahtjev za novog korisnika, te uz njega dostaviti potrebnu dokumentaciju.

Cijena WSPayAPP paketa je 238,00 Kn (31.59 EUR) + PDV godišnje + 5,00 Kn (0.66 EUR) (sa uračunatim PDV-om) za svaku autoriziranu transakciju.

Za dodatne informacije kao i aktivaciju ove usluge možete nas slobodno kontaktirati.

  • Kontakt informacije

CookiePostavke kolačića