Zahtjev za aktivaciju Monri WSPay usluge za privatne iznajmljivače smještaja

QWPOS za privatne iznajmljivače omogućuje privatnim iznajmljivačima da rade naplatu rezervacije smještaja putem kreditnih i debitnih kartica u realnom vremenu.

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna.

PODACI O UGOVARATELJU
ADRESA ZA DOSTAVU RAČUNA Kliknite Ovdje Ako je adresa za dostavu racuna istovjetna adresi tvrtke.
Napomena

UGOVARAMO KORIŠTENJE SLJEDEĆIH USLUGA

Privatni iznajmljivači

Ova usluga je namijenjena za NAPLATU iznosa DEPOZITA tj. PREDUJMA (koji može biti dio iznosa rezervacije ili iznos u cijelosti) koji se dostavlja gostu i da gost izvrši uplatu preko dobivenog linka - VIRTUAL POS-a, uz prihvaćanje uvjeta rezervacije i otkaza rezervacije te plaćanja kreditnim ili debitnim karticama.

Prikaži uvjete
Prikaži uvjete

Komercijalni uvjeti

Uslugu mogu Ugovoriti jedino mali privatni iznajmljivači koji su registrirani za obavljanje iznajmljivanja smještaja i to dokazuju slanjem Rješenja o kategorizaciji.

Cijena korištenja licence Monri QWPOS Standard je 150,00 EUR + PDV godišnje te naknada po transakciji koja se posebno ugovara. Licenca se plaća temeljem računa dostavljenog od strane Monri WSPay-a PO AKTIVACIJI prvih produkcijskih parametara u roku od 7 dana, a vrijedi 12 mjeseci od aktivacije.

Naknada po transakciji se plaća temeljem dostavljenog mjesečnog obračuna.

Produljenje licence radi se automatski u naredna razdoblja, za što se izdaje račun osim ukoliko trgovac ne izvrši odjavu daljnjeg korištenja Monri WSPay-a isključivo pisanim putem i to najkasnije u roku od 7 dana od produljenja na naredno razdoblje.

Monri QWPOS Standard - za privatne iznajmljivače
Monri QWPOS Standard 150,00 EUR po licenci (valuti) - godišnje
Naknada po transakciji biti će definirana u ugovoru sa prodajnim mjestom *
* Naknada po transakciji se može se razlikovati ovisno o ugovorenim uvjetima sa prodajnim mjestom, a obračunava se temeljem dostavljenog mjesečnog obračuna. Navedeno se primjenjuje do prometa od 80.000 EUR, nakon toga primjenjuje se varijabilna naknada počev od 0,50% po transakciji.

Zatvori

CookiePostavke kolačića