Zahtjev za aktivaciju Monri WSPay usluge

Autorizacija i naplata kreditnih i debitnih kartica online - u realnom vremenu, za eCommerce kanal prodaje - prodaja preko web shopa ili nekog drugog online prodajnog mjesta.

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna.

PODACI O UGOVARATELJU
ADRESA ZA DOSTAVU RAČUNAKliknite Ovdje Ako je adresa za dostavu racuna istovjetna adresi tvrtke.
ADMINISTRATORSKO TEHNIČKI PODACI SHOPA
PODACI O WEB SHOPU
VAŠI PODACI:
Napomena

UGOVARAMO KORIŠTENJE SLJEDEĆIH USLUGA

Proizvodi

U cijenu Monri WSPay usluge uračunate su sve platne metode (Aircash, Google Pay, KeksPay, PayCek - kriptovalute, PayPal) kao i opcije plaćanja tokenizacija i virtualni POS ukoliko se odmah pokrene i njihovo ugovaranje i aktiviranje. Ukoliko se ugovaranje naknadno pokrene (primjerice par mjeseci nakon aktivacije Monri WSPay usluge) biti će fakturirane prema važećem cjeniku.

Prikaži uvjete
Prikaži uvjete

Komercijalni uvjeti

Godišnja naknada za korištenje Monri WSPay usluge je 380,00 EUR + PDV. Plaća se u roku od 7 dana PO AKTIVACIJI prvih produkcijskih parametara od strane kartičara.

Naknade po transakcijama (CIT/MIT/MOTO) se u godišnjoj naknadi ne obračunavaju.

Iznad godišnjeg prometa od 80.000 EUR, ukida se godišnja naknada te se ugovara  varijabilna naknada po početnoj cijeni od 0,50%/transakcija. Naknada po autoriziranoj transakciji će biti definirana u ugovoru sa prodajnim mjestom, ovisno o opsegu poslovanja.

Produljenje korištenja Monri WSPay usluge se vrši automatski za naredno obračunsko razdoblje, te se za isto izdaje račun. Ukoliko trgovac želi izvršiti odjavu za daljnje korištenje Monri WSPay-a može to učiniti isključivo pisanim putem i to najkasnije u roku od 7 dana od dana primitka računa.

Monri WSPay
Monri WSPay 380,00 EUR godišnje
Monri WSPay tokenizacija (CoF/CIT/MIT) 380,00 EUR godišnje **
Aircash 50,00 EUR jednokratno **
Google Pay 50,00 EUR jednokratno **
KEKSPay 50,00 EUR jednokratno **
PayCek - kriptovalute 50,00 EUR jednokratno **
PayPal 50,00 EUR godišnje **
Naknada po svim transakcijama biti će definirana u ugovoru sa prodajnim mjestom ovisno o opsegu poslovanja *
* Naknada po transakcijama se može razlikovati ovisno o ugovorenim uvjetima sa prodajnim mjestom.
**Dodatne opcije plaćanja (tokenizacija) kao i dodatne platne metode (Aircash, Google Pay, KEKSPay, PayCek, PayPal) se ne naplaćuju, već su uračunate u cijenu Monri WSPay usluge ukoliko se odmah ugovore. Ukoliko se naknadno ugovore, biti će obračunate po navedenim cijenama.

Zatvori

Rješenja

Kreiranje Poziva na plaćanje je puno više od klasične PayByLink usluge. Omogućuje vam logiranje u zasebno Monri WSPayPer sučelje koje pruža mogućnost kreiranja POZIVA NA PLAĆANJE u kojem se definira Iznos za plaćanje, za koju ponudu/predračun/račun se radi plaćanje, korisnički podaci o platitelju (kupcu) te plaća li se jednokratno ili na rate kao i datum do kad vrijedi poziv na plaćanje (nakon tog datuma se deaktivira, ali ostaje zabilježen kao neaktivan).

Pozive za plaćanje kreira Agent ovlašten od strane prodajnog mjesta.

  • Monri WSPayPer Standardni aktivira se isključivo uz Monri WSPay uslugu.
Prikaži uvjete
Prikaži uvjete

Komercijalni uvjeti

Monri WSPayPer Standardni aktivira se isključivo uz Monri WSPay uslugu.

Produljenje Monri WSPayPer Standardni rješenja se radi automatski za naredno obračunsko razdoblje te se za isto izdaje faktura. Ukoliko trgovac želi izvršiti odjavu za daljnje korištenje Monri WSPayPer Standardni rješenja može to učiniti isključivo pisanim putem i to najkasnije u roku od 7 dana od dana primitka fakture.

Monri WSPayPer Standardni
Monri WSPayPer Standardni 50,00 EUR godišnje *
Naknada po autoriziranom pozivu na plaćanje 0,08 EUR mjesečni obračun
Naknada za aktivaciju/deaktivaciju dodatnog Agenta 20,00 EUR jednokratno
Naknada po transakciji biti će definirana u ugovoru sa prodajnim mjestom **
* Cijena po prodajnom mjestu
** Naknada po transakciji se može se razlikovati ovisno o ugovorenim uvjetima sa prodajnim mjestom, a obračunava se temeljem dostavljenog mjesečnog obračuna.

Zatvori

Najfleksibilnije CrossPayment rješenje za trgovce koji žele povezati sve svoje sustave sa fleksibilnim opcijama plaćanja, usklađena u potpunosti sa PSD2 regulativom.

  • Monri WSPayPer PERSONALIZIRANI aktivira se isključivo uz Monri WSPay uslugu.
Prikaži uvjete

Monri WSPay MarketPlace kao jedinstveno rješenje za trgovce omogućuje jednostavnu aktivaciju, onboarding SubMerchanta i automatsku isplatu prema SubMerchantima.

  • Monri WSPayMarketiPlace aktivira se isključivo uz Monri WSPay uslugu.
Prikaži uvjete
Prikaži uvjete

Komercijalni uvjeti

Usluga Monri WSPayMarketPlace aktivira se isključivo uz Monri WSPay uslugu.

Produljenje se vrši automatski u naredna razdoblja, a za što se izdaje račun osim ukoliko trgovac ne izvrši odjavu daljnjeg korištenja Monri WSPay-a isključivo pisanim putem i to najkasnije 7 dana od produljenja na naredno razdoblje, isključivo putem maila.

Monri WSPay MarketPlace
Monri WSPayMarketPlace 380,00 EUR godišnje
Naknada po transakciji biti će definirana u ugovoru sa prodajnim mjestom *
Naknada po submerchantu (podtrgovcu) 50,00 EUR godišnje
* Naknada po transakciji se može se razlikovati ovisno o ugovorenim uvjetima sa prodajnim mjestom, a obračunava se temeljem dostavljenog mjesečnog obračuna.

Zatvori

CookiePostavke kolačića