Zahtjev za aktivaciju WSPay usluge

WSPay autorizacija i naplata kreditnih i debitnih kartica online - u realnom vremenu, za eCommerce kanal prodaje - prodaja preko web shopa ili nekog drugog online prodajnog mjesta.

Polja označena zvjezdicom (*) Obavezna polja

PODACI O UGOVARATELJU
ADRESA ZA DOSTAVU RAČUNAKliknite Ovdje Ako je adresa za dostavu racuna istovjetna adresi tvrtke.
ADMINISTRATORSKO TEHNIČKI PODACI SHOPA
PODACI O WEB SHOPU
VAŠI PODACI:
Napomena

UGOVARAMO KORIŠTENJE SLJEDEĆIH USLUGA

Proizvodi

WSPaySTANDARD licenca omogućuje autorizaciju i naplatu kreditnih i debitnih kartica: AMEX, MASTERCARD, MAESTRO, VISA i DINERS karticama u realnom vremenu za eCommerce kanal prodaje, jednokratno i na rate do 3.000 transakcija ili 37.000,00 EUR godišnje.

Prikaži uvjete
Prikaži uvjete

Komercijalni uvjeti

Komercijalni uvjeti

Cijena korištenja WSPay Standard licence je 360,00 EUR (2.712,42 HRK) + PDV godišnje i plaća se u roku od 7 dana PO AKTIVACIJI prvih produkcijskih parametara od strane kartičara. Vrijedi 12 mjeseci od aktivacije.

Obračunava se samo naknada za autorizirane transakcije koje idu preko kartičara Worldline Financial Services (ukoliko se ugovori prihvat ovog kartičara). Obračun se radi na kraju mjeseca prema izvještaju iz WSPay-a. Za isto se izdaje račun koji je plativ u roku od 7 dana.

Produljenje WSPay Standard licence se vrši automatski za naredno obračunsko razdoblje, te se za isto izdaje račun. Ukoliko trgovac želi izvršiti odjavu za daljnje korištenje WSPay Standard licence može to učiniti isključivo pisanim putem i to najkasnije u roku od 7 dana od dana primitka računa.

Kada online prodajno mjesto pređe 3.000 transakcija ili promet od 37.000,00 EUR godišnje prelazi u WSPayADVANCE paket kroz koji je omogućeno ugovaranje dodatnih usluga i platnih metoda - Aircash, Google Pay, KEKSPay, PayCek, PayPal, WSPayPer…

WSPay STANDARD
WSPay Standard 360,00 EUR (2.712,42 HRK) / godišnje
Naknada po transakciji preko Worldline Financial Services biti će definirana u ugovoru sa prodajnim mjestom
WPOS - Virtualni POS uključeno u cijenu WSPay Standard-a
* za ugovaranje dodatnih platnih metoda, opcija plaćanja ili usluga potrebno je preći u WSPayADVANCE.

Zatvori

WSPayADVANCE omogućuje autorizaciju i naplatu kreditnih i debitnih kartica: AMEX, MASTERCARD, MAESTRO, VISA i DINERS karticama u realnom vremenu za eCommerce kanal prodaje - jednokratno i na rate. U cijenu WSPayADVANCE licence uračunate su sve platne metode (Aircash, Google Pay, KeksPay, PayCek – kriptovalute, PayPal) kao i opcije plaćanja tokenizacija i virtualni POS ukoliko se odmah pokrene i njihovo ugovaranje i aktiviranje.

Prikaži uvjete
Prikaži uvjete

Komercijalni uvjeti

Cijena korištenja WSPay ADVANCE licence je 380,00 EUR (2.863,11 HRK) + PDV godišnje i plaća se u roku od 7 dana PO AKTIVACIJI prvih produkcijskih parametara od strane kartičara te licenca vrijedi 12 mjeseci od aktivacije. Naknada za naplate (CIT/MIT/MOTO) se obračunava na kraju mjeseca prema izvještaju iz WSPay-a te se za isto izdaje račun koji je plativ u roku od 7 dana.

Produljenje WSPay ADVANCE licence se vrši automatski za naredno obračunsko razdoblje, te se za isto izdaje račun. Ukoliko trgovac želi izvršiti odjavu za daljnje korištenje WSPay Advance licence može to učiniti isključivo pisanim putem i to najkasnije u roku od 7 dana od dana primitka fakture.

WSPay ADVANCE
WSPay ADVANCE 380,00 EUR (2.863,11 HRK) / godišnje
WPOS - Virtualni POS uključeno u cijenu WSPay Advance-a
WSPay tokenizacija (CoF/CIT/MIT) 380,00 EUR (2.863,11 HRK) / godišnje
Aircash 50,00 EUR (376,72 HRK) / jednokratno *
Google Pay 50,00 EUR (376,72 HRK) / jednokratno *
KEKSPay 50,00 EUR (376,72 HRK) / jednokratno *
PayCek - kriptovalute 50,00 EUR (376,72 HRK) / jednokratno *
PayPal 50,00 EUR (376,72 HRK) / godišnje *
Naknada po svim transakcijama biti će definirana u ugovoru sa prodajnim mjestom
* Dodatne opcije plaćanja (tokenizacija) kao i dodatne platne metode (Aircash, Google Pay, KEKSPay, PayCek, PayPal) se ne naplaćuju, već su uračunate u cijenu WSPayADVANCE licence ukoliko se odmah ugovore. Ukoliko se naknadno ugovore, biti će obračunate po navedenim cijenama.
** Naknada po transakcijama se može razlikovati ovisno o ugovorenim uvjetima sa prodajnim mjestom.

Zatvori

Digital WPOS je mobilna aplikacija koja u potpunosti zadovoljava sve uvjete PSD2 regulative za online naplatu.Može se pokretati kao aplikacija ili putem web preglednika. Omogućeno jednokratno i obročno plaćanje svim vrstama kreditnih i debitnih kartica.

Prikaži uvjete
Prikaži uvjete

Komercijalni uvjeti

Komercijalni uvjeti

Cijena korištenja DWPOS-a je 50,00 EUR (376,72 HRK) + PDV godišnje te se obračunava i naknada po transakciji i plaća se u roku od 7 dana PO AKTIVACIJI prvih produkcijskih parametara od strane kartičara. Licenca se plaća temeljem računa dostavljenog od strane WSPay-a PO AKTIVACIJI prvih produkcijskih parametara u roku od 7 dana, a vrijedi 12 mjeseci od aktivacije.

Ukoliko se prihvat kartica ugovori i preko kartičara Worldline Financial Services, obračunava se i dodatna naknada po provedenim Worldline transakcijama.

Produljenje se vrši automatski za naredno obračunsko razdoblje, te se za isto izdaje račun. Ukoliko trgovac želi izvršiti odjavu za daljnje korištenje DWPOS usluge može to učiniti isključivo pisanim putem i to najkasnije u roku od 7 dana od dana primitka računa.

DWPOS
DWPOS 50,00 EUR (376,72 HRK) / godišnje
Naknada po transakciji biti će definirana u ugovoru sa prodajnim mjestom *
Naknada po transakciji preko Worldline Financial Services biti će definirana u ugovoru sa prodajnim mjestom *
* Naknada po transakciji se može se razlikovati ovisno o ugovorenim uvjetima sa prodajnim mjestom, a obračunava se temeljem dostavljenog mjesečnog obračuna.

Zatvori

Rješenja

WSPayPer Standardni omogućuje kreiranja POZIVA NA PLAĆANJE u kojem se definira Iznos za plaćanje, za koju ponudu/predračun/račun se radi plaćanje, korisnički podaci o platitelju (kupcu) te plaća li se jednokratno ili na rate kao i datum do kad vrijedi poziv na plaćanje (nakon tog datuma se deaktivira, ali ostaje zabilježen kao neaktivan).

  • WSPayPer Standard aktivira se isključivo uz WSPayADVANCE.
Prikaži uvjete
Prikaži uvjete

Komercijalni uvjeti

Komercijalni uvjeti

WSPayPer Standard aktivira se isključivo uz WSPayADVANCE.

Produljenje licence radi se automatski u  plaća se u roku od 7 dana PO AKTIVACIJI prvih produkcijskih parametara od strane kartičara te licenca vrijedi 12 mjeseci od aktivacije. Obračunava se dodatna naknada za autorizirane transakcije koje idu preko kartičara Worldline Financial Services (ukoliko se ugovori prihvat ovog kartičara). Obračun se radi na kraju mjeseca prema izvještaju iz WSPay-a. Za isto se izdaje račun koji je plativ u roku od 7 dana.

Produljenje vrši se automatski za naredno obračunsko razdoblje, te se za isto izdaje faktura. Ukoliko trgovac želi izvršiti odjavu za daljnje korištenje WSPayPer Standard može to učiniti  isključivo pisanim putem i to najkasnije u roku od 7 dana od dana primitka fakture.

WSPayPer Standardni
WSPayPer Standardni 50,00 EUR (376,72 HRK) / godišnje *
Naknada po autoriziranom pozivu na plaćanje 0,08 EUR (0,60 HRK) / mjesečni obračun
Naknada po transakciji biti će definirana u ugovoru sa prodajnim mjestom **
Naknada po transakciji preko Worldline Payment Services biti će definirana u ugovoru sa prodajnim mjestom **
* Cijena licence po agentu / prodajnom mjestu
** Naknada po transakciji se može se razlikovati ovisno o ugovorenim uvjetima sa prodajnim mjestom, a obračunava se temeljem dostavljenog mjesečnog obračuna.

Zatvori

Najfleksibilnije CrossPayment rješenje za trgovce koji Žele povezati sve svoje sustave sa fleksibilnim opcijama plaćanja, usklađena u potpunosti sa PSD2 regulativom.

  • WSPayPer PERSONALIZIRANI aktivira se isključivo uz WSPayADVANCE.
Prikaži uvjete

WSPayMarketPlace kao jedinstveno rješenje za trgovce omogućuje jednostavnu aktivaciju, onboarding submerchanta i automatskom isplatu prema submerchantima. Marketplace rješenje namijenjeno je trgovcima u raznim industraijama.

  • WSPayMarketiPlace aktivira se isključivo uz WSPayADVANCE.
Prikaži uvjete
Prikaži uvjete

Komercijalni uvjeti

Komercijalni uvjeti

Paket WSPayMarketPlace aktivira se isključivo uz WSPayADVANCE.

Produljenje se vrši automatski u naredna razdoblja, a za što se izdaje račun osim ukoliko trgovac ne izvrši odjavu daljnjeg korištenja WSPay-a isključivo pisanim putem i to najkasnije 7 dana od produljenja na naredno razdoblje, isključivo putem maila.

WSPay MarketPlace
WSPayMarketPlace 380,00 EUR (2.863,11 HRK) / godišnje
Naknada po transakciji biti će definirana u ugovoru sa prodajnim mjestom *
Naknada po submerchantu (podtrgovcu) 50,00 EUR (376,72 HRK) / godišnje
* Naknada po transakciji se može se razlikovati ovisno o ugovorenim uvjetima sa prodajnim mjestom, a obračunava se temeljem dostavljenog mjesečnog obračuna.

Zatvori

CookiePostavke kolačića