Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zahtjev za aktivaciju WSPay usluge | WSPay

Zahtjev za aktivaciju WSPay usluge

WSPay autorizacija i naplata kreditnih i debitnih kartica online - u realnom vremenu, za eCommerce kanal prodaje - prodaja preko web shopa ili nekog drugog online prodajnog mjesta.

Polja označena zvjezdicom (*) Obavezna polja

PODACI O UGOVARATELJU
ADRESA ZA DOSTAVU RAČUNAKliknite Ovdje Ako je adresa za dostavu racuna istovjetna adresi tvrtke.
ADMINISTRATORSKO TEHNIČKI PODACI SHOPA
PODACI O WEB SHOPU

Web shop će koristiti WSPayFormu

WSPayForm - unos podataka na stranicama WSPay-a, najveći broj korisnika koristi ovu opciju, ugrađene su sve opcije prepoznavanja kartica za mogućnost plaćanja na rate, odgode naplate, te druge funkcionalnosti kao i dodatni oblici plaćanja koji nisu kartični.

WSPayForma se može prilagođavati logtipom i bojama vašim stranicama, a sama WSPayForma se prilagođava i rezolucijama ekrana računala ili mobilnih uređaja. Ovo je preporučeni način implementacije za trgovce.

Za korištenje WSPayForm spajanja, a zadovoljavanje PCI DSS standarda, dovoljno je popunit upitnik SAQ-A.

Zatvori

Web shop će koristiti WSPayAuto komunikaciju

WSPayAUTO - unos podataka o kartici i podataka o platitelju odvija se na stranicama prodajnog mjesta, a komunikacija prema WSPayu se odvija u pozadini. WSPayAuto ima znatno veće zahtjeve glede sigurnosti, složenija implementacija odnosno povezivanje, ali kupac ne odlazi sa vaših stranica.

Osim što je obavezan SSL certifikat 256 bitne enkripcije OBVEZNO je da ste kao trgovac i PCI DSS sukladni što dokazujete popunjavanjem upitnika SAQ-EP, ali morate dobiti i potvrdu od strane ovlaštenog QSA.

Zatvori

VAŠI PODACI:
Napomena

UGOVARAMO KORIŠTENJE SLJEDEĆIH USLUGA

Prikaži uvjete
Prikaži uvjete

Posebni uvjeti korištenja WSpay-a

Cijena korištenja WSPay Standard je 2.380,00 Kn (315.88 EUR) + PDV godišnje i plaća se u roku od 7 dana PO AKTIVACIJI prvih produkcijskih parametara od strane kartičara te licenca vrijedi 12 mjeseci od aktivacije.

Naknada za naplate koje idu preko kartičara SIX payment service (ukoliko se ugovori prihvat ovog kartičara) iznosi 0,60 kn (0.08 EUR) + PDV po obavljenoj transakciji a koja se obračunava na kraju mjeseca prema izvještaju iz WSPay-a te se za isto izdaje račun koji je plativ u roku od 7 dana.

Produljenje WSPay Standard licence radi se automatski za naredno obračunsko razdoblje, te se za isto izdaje faktura. Ukoliko trgovac želi izvršiti odjavu za daljnje korištenje WSpay Standard može to učiniti  isključivo pisanim putem i to najkasnije u roku od 7 dana od dana primitka fakture.

Zatvori

Upišite ShopID ukoliko već koristite osnovnu WSPay licencu

Prikaži uvjete

Posebni uvjeti korištenja WSPayCaP

Posebni uvjeti korištenja WSPayCaP

Trgovac se obvezuje na zahtjev kupca trajno ukloniti sve podatke o tokenizaciji koji su vezani za kupca.

Cijena korištenja licence WSPayCaP se Ugovara posebnom ponudom koju izdaje WSPay - Web studio d.o.o. a trgovac istu prihvaća i dostavlja potpisanu kao narudžbenicu, a za koju vrijede svi Opći uvjeti za korištenje WSPay-a kao i ovi Posebni uvjeti za korištenje WSPayCaP.

Za više informacija, cijene i uvjete korištenja pošaljite upit.

Produljenje licence radi se automatski u naredna razdoblja, za što se izdaje račun osim ukoliko trgovac ne izvrši odjavu daljnjeg korištenja WSPay-a isključivo pisanim putem i to najkasnije DO u roku od 7 dana od produljenja na naredno razdoblje.

Zatvori

Upišite ShopID ukoliko već koristite osnovnu WSPay licencu

Prikaži uvjete

Posebni uvjeti WSPay WPOS-a

Posebni uvjeti WSPay WPOS-a

Aktivira se isključivo uz WSPay osnovnu licencu.

Cijena korištenja WSPayWPOS-a je 238,00 Kn (31.59 EUR) + PDV godišnje i plaća se u roku od 7 dana PO AKTIVACIJI prvih produkcijskih parametara od strane kartičara, ili ako se već koristi WSPay onda po aktivaciji WSPayWPOS-a,  te licenca vrijedi 12 mjeseci od aktivacije.

Produljenje licence radi se automatski u naredna razdoblja, za što se izdaje račun osim ukoliko trgovac ne izvrši odjavu daljnjeg korištenja WSpay-a isključivo pisanim putem i to najkasnije 7 dana od produljenja na naredno razdoblje, isključivo putem maila.

Zatvori

Upišite ShopID ukoliko već koristite osnovnu WSPay licencu

Prikaži uvjete

WSPayPer posebni uvjeti korištenja

Posebni uvjeti korištenja WSPayPer usluge

Aktivira se isključivo uz WSPay osnovnu licencu.

Cijena korištenja licence WSPayPer se Ugovara posebnom ponudom koju izdaje Web studio d.o.o. a trgovac istu prihvaća i dostavlja potpisanu kao narudžbenicu a za koju vrijede svi Opći uvjeti za korištenje WSPay-a kao i ovi Posebni uvjeti za korištenje WSPayPer.

Produljenje licence radi se automatski u  naredna razdoblja, za što se izdaje račun osim ukoliko trgovac ne izvrši odjavu daljnjeg korištenja WSpay-a isključivo pisanim putem i to najkasnije u roku od 7 dana od produljenja na naredno razdoblje.

Zatvori

Prikaži uvjete

Posebni uvjeti

Cijena korištenja DWPOS-a je 380,00 kn (50.43 EUR) + PDV godišnje i naknada po transakciji je 0,60 kn (0.08 EUR) + PDV. Plaćanje licence je po AKTIVACIJI u roku od 7 dana a obračun transakcija se radi mjesečno za što se izdaje račun plativ u roku od 7 dana.

Produljenje licence radi se automatski u  naredna razdoblja, za što se izdaje račun osim ukoliko trgovac ne izvrši odjavu daljnjeg korištenja DWPOS-a  isključivo pisanim putem i to najkasnije u roku od 7 dana od produljenja na naredno razdoblje.

Zatvori

Upišite ShopID ukoliko već koristite osnovnu WSPay licencu

Prikaži uvjete

Posebni uvjeti WSPayPayPal usluge

Za korištenje ove usluge u sklopu WSPaya vrijede isti uvjeti i pravila kao i za korištenje WSPay usluge.

Cijena korištenja usluge WSPayPayPal je 304,00 Kn (40.35 EUR) + PDV godišnje.

Za korištenje ove Usluge WSPay-Web Studio d.o.o. ispostavlja račun po zaprimljenom zahtjevu, a plaćanje računa se vrši najkasnije 7 dana od izdavanja.

Ukoliko dođe do otkaza Ugovora za korištenje WSPay usluge automatski dolazi do otkaza WSPayPayPal usluge. WSpay-Web Studio nije odgovoran za odnos između trgovca i PayPala s kojim trgovac ulazi u Ugovorni odnos, te WSpay zadržava pravo da trgovcu onemogući korištenje ove usluge bez posebnog obrazloženja ukoliko smatra da trgovac ne udovoljava uvjetima za korištenje usluge ili se ne pridržava Općih uvjeta za korštenje WSPaya ili smatra da poslovanje trgovca šteti na bilo koji način WSPay-Web Studiu ili partneru PayPal-u.

WSPay-Web Studio ne snosi nikakvu odgovornost glede korištenja PayPala od strane trgovca niti kupaca koji plaćaju PayPal računom. Za ispravno funkcioniranje ove usluge trgovac mora imati aktivan PayPal Business račun po uvjetima koje dogovara s PayPal-om. Korištenje WSPayPayPal usluge moguće je tek po slanju ovog Zahtjeva i po aktivaciji PayPal Business računa kod partnera PayPal-a.

Zatvori

Upišite ShopID ukoliko već koristite osnovnu WSPay licencu

Prikaži uvjete

Posebni uvjeti korištenja

Naknada za uključivanje iznosi 183,00 kn (24.29 EUR) jednokratno. Naknadu po transakciji prema WSPay-u se NE naplaćuje, već samo kartičarska naknada prema Erste banci (KEKS Pay).

Zatvori

Upišite ShopID ukoliko već koristite osnovnu WSPay licencu

Prikaži uvjete

Posebni uvjeti

Naknada za uključivanje iznosi 183,00 kn (24.29 EUR) jednokratno. Naknadu po transakciji prema WSPay-u se NE naplaćuje, već samo kartičarska naknada prema Aircashu.

Zatvori

Upišite ShopID ukoliko već koristite osnovnu WSPay licencu

CookiePostavke kolačića