E-COMMERCE

Povezivanje WSPay Payment Gateway moguće je sa nekim od najčešće korištenih open source e-commerce. U suradnji sa partnerima trenutno nudimo već gotova rješenja (komponente) za Magento, VirtueMart, Couponic, osCommerce, te WordPress / WooCommerce.

Online plaćanja vrlo je čest u većini zemalja u razvoju u današnjem svijetu. Korijeni e-trgovine datiraju još krajem 70-ih s porastom telešopinga, transakcijskog procesa u kojem su kupci željene proizvode naručivali telefonom. Ovaj koncept telešopinga zacementirao je put današnjoj modernoj internetskoj transakciji e-trgovine. Tek 1995. razvoj tehnologije omogućena je internetska kupovina, a Amazon je bila prva internetska trgovina koja je počela prodavati razne proizvode poput knjiga putem Interneta i ljudi su mogli kupiti željeni proizvod bez fizičkog prisustva u trgovini. Nakon 1997. godine tržište e-trgovine počelo je brzo rasti, a uskoro su uvedeni i mnogi konkurenti na tržištu. 1998. godine predstavljen je PayPal koji je kupcima omogućio kupnju proizvoda bez potrebe za dijeljenjem svojih financijskih podataka. WSPay je prvi u Hrvatskoj, ali i u Europi uveo sigurno online plaćanje već 2004. kao prvi Internet Payment Gateway u Europi. Do danas smo prerasli u najveći Payment Service Providera i na hrvatskom tržištu obrađujemo preko 68% online transakcija u e-comm sustavima.

 

Digitalna naplata je sadašnjost - omogućite svojim kupcima sve prednosti online naplate u realnom vremenu!

WSPay Standard licenca omogućuje vam naplata na e-comm kanalu prodaje online naplatu u realnom vremenu.

Samo u prošloj 2020-oj broj online transakcija povećao se za 38%, dok se broj beskontaktnih transakcija u prošloj godini povećao za 76%. Budite i vi dio digitalnog doba.

  • Povežite dodatna rješenja i metode naplate
Aircash

Aircash

  • (dodatna metoda plaćanja)

Plaćanje dodatnom platnom metodom na WSPay formi samo jednim klikom.

KEKS Pay

KEKS Pay

  • (dodatna metoda plaćanja)

Omogućite kupcima dodatnu metodu plaćanja putem KEKS Pay aplikacije

Kriptovalute

Kriptovalute

  • (dodatna metoda plaćanja)

Jedini smo Payment Service Provider koji omogućuje online naplatu najpoznatijim kriptovalutama - Bitcoin, Ripple, EOS, Stellar, BItcoin cash, Etherium. Nema granice naplate!

mPOS

mPOS

mPOS uređaj je mobilni, jednostavan za korištenje i još ednostavniji za spajanje sa WSPay rješenjima

QRPay

QRPay

  • QRPay aplikacija

QRPay je mobilna aplikacija za plaćanje kreditnim i debitnim karticama razvijena od WSPaya.

WSPay PayPal

WSPay PayPal

  • plaćanja na WSPay formi

WSpay omogućuje trgovcima koji imaju ugovorenu WSpayForm uslugu uključenje PayPal Business računa u sustav WSpay, te se time omogućuje bez dodatne integracije plaćanje i preko PayPal računa za sve kupce trgovca koji dougovara ovu uslugu.

WSPay Standard

WSPay Standard

WSPay autorizacija i naplata kreditnih i debitnih kartica online - u realnom vremenu, za eCommerce kanal prodaje - prodaja preko web shopa ili nekog drugog online prodajnog mjesta.

WSPayCaP (CoF)

WSPayCaP (CoF)

  • plaćanje jednim klikom

WSPayCaP - WSPay Click and Pay omogućuje naplatu kreditnih kartica jednim klikom...