E-COMMERCE

Povezivanje Monri WSPay Payment Gateway moguće je sa nekim od najčešće korištenih open source e-commerce rješenja. U suradnji sa partnerima trenutno nudimo već gotove komponente za Magento, VirtueMart, Couponic, osCommerce, te WordPress / WooCommerce.

Online plaćanja vrlo su česta u današnjem svijetu. Korijeni e-trgovine datiraju još krajem 70-ih s porastom telešopinga, transakcijskog procesa u kojem su kupci željene proizvode naručivali telefonom. Ovaj koncept telešopinga zacementirao je put današnjoj modernoj internetskoj transakciji e-trgovine.

Tek 1995. razvoj tehnologije omogućena je internetska kupovina, a Amazon je bila prva internetska trgovina koja je počela prodavati razne proizvode poput knjiga putem Interneta i ljudi su mogli kupiti željeni proizvod bez fizičkog prisustva u trgovini. Nakon 1997. godine tržište e-trgovine počelo je brzo rasti, a uskoro su uvedeni i mnogi konkurenti na tržištu. 1998. godine predstavljen je PayPal koji je kupcima omogućio kupnju proizvoda bez potrebe za dijeljenjem svojih financijskih podataka.

Monri WSPay je prvi u Hrvatskoj, ali i u Europi uveo sigurno online plaćanje već 2004. kao prvi Internet Payment Gateway u Europi. Do danas smo prerasli u najveći Payment Service Providera i na hrvatskom tržištu obrađujemo preko 68% online transakcija u e-comm sustavima.

Digitalna naplata je sadašnjost - omogućite svojim kupcima sve prednosti online naplate u realnom vremenu!

Monri WSPay usluga omogućuje vam naplata na e-comm kanalu prodaje online naplatu u realnom vremenu.

Samo u prošloj 2020-oj broj online transakcija povećao se za 38%, dok se broj beskontaktnih transakcija u prošloj godini povećao za 76%. Budite i vi dio digitalnog doba.

CookiePostavke kolačića