Integracija WSPay-a u WooCommerce

Jedna integracija, mnogo značajki. Dodatak za plaćanje WSPay WooCommerce štedi vaše vrijeme i olakšava vam implementaciju naplate na vašem web shopu izrađen u WooCommerce sustavu.

Za sve naše trgovce koji su se odlučili za online prodaju svojih proizvoda i usluga putem WooCommerce sustava razvili smo WSPay WooCommerce plugin, koji vam omogućuje jednostavno spajanje ugovorenih opcija plaćanja sa vašim web shopom.

Jednostavna instalacija

Jednostavnom instalacijom u WooCommerce plugin u samim postavkama omogućeno vam da upišete ShopID koji vam je dostavljen nakon što ste ispunili online zahtjev za aktivaciju željene usluge. Sami plugin omogućuje vam i uključivanje testnog moda kako bi vam se olakšalo testiranje u trenutku kada još testirate sami web shop i sve opcije naplate.

Prilagođavanje poruka

Dodatne mogućnosti su prilagođavanje poruka na samoj formi vašem željenom načinu komunikacije ali i jeziku. Mogućnosti izmjene su poruke na gumbima forme (plaćanje i odustani), poruke na uspješnog ili neuspješnog plaćanja te poruke kod preusmjeravanja.

Iskustvo

Komercijalne komponente za integraciju WSPay sustava naplate u WooCommerce razvili su i naši partneri, a koje smo službeno predstavili i na našoj web stranici. Svaki od navedenih partnera iskusni su u integraciji našeg sustava naplate.

WSPay ostavlja mogućnost svakom trgovcu da razvije i vlastitu integraciju putem dokumentacije za integraciju, a koja vam se dostavlja tijekom procesa ugovaranja.

White label wallet

Zašto uključiti white label wallet u vaš web shop?

Na taj način omogućujete svojim kupcima odlično korisničko iskustvo na vašem web shopu, a ujedno pružate sigurnost podataka. Široka paleta upotrebe WSPay integracije u WooCommerce daje vam mogućnost da vaš web shop dobije vlastiti white label wallet.

Kako dobiti white label passthrough wallet?

Omogućavanjem tokenizacije pri čemu vlasnik kartice ovlašćuje trgovca da pohrani podatke o svom računu za buduća plaćanja daje vama mogućnost bolje stope autorizacije i naplate, a dodatno ste osigurani vi kao trgovac obzirom da se tokenizacija radi na strani WSPay-a kao payment providera koji je osiguran PCI DSS L1 certifikatom čim Vas štitimo od krađe podataka sa spremljenih kartica jer se iste tokeniziraju! Podsjetite se zašto uključiti tokenizaciju u vaš web shop.

WSPay od 2018. omogućuje tokenizaciju (spremanje kartica u sigurno WSPay okruženje). Niste ju još aktivirali na vaše online prodajno mjesto ili vam je potrebno za dodatno prodajno mjesto.

Aktivirajte ga već danas!

CookiePostavke kolačića