WSPay

Za povezivanje WSPay Payment Gateway sustava sa nekim od najčešće korištenih open source e-commerce rješenja preporučamo niže navedene partnere koji nude gotove komponente i vrše usluge implementacije i podrške.

WSPay od vizije i Internet Payment Gatewaya do modernog Payment Service Providera i lidera na tržištu po inovacijama u kreiranju novih mogućnosti u online plaćanju.

Revolucija u iskustvu digitalne naplate: QR kodovi

Mnogi oblici tehnologije trebaju neku vrstu katalizatora da bi se njihov potencijal ostvario. Za radar, to je bio Drugi svjetski rat. Što se tiče QR kodova, to je bila pandemija COVID-19. U aktualnim događajima nakon Covid-19, većina trgovaca započela je s implementacijom digitalne naplate, a jedno od najčešće korištenih rješenja svakako je online plaćanje putem QR kodova.

Zlatna pravila za sigurnu naplatu

Nikada nije bilo važnije držati se pravila sigurnosti za online naplatu. Dobre statistike i porast prometa kod svih trgovaca u e-commerce kanalu prodaje svakako su poticajni i sve ukazuje da će se ta razina prodaje još i povećavati. Međutim porast e-commerce i m-commerce prometa donosi i svoje odgovornosti što se tiče trgovaca.

Promjena načina plaćanja u turizmu

Promjene u svakodnevnom životu, ne samo u Hrvatskoj, već i Europi i svijetu su nešto na što se većina navikava (ili se naviknula). Dolaskom nove turističke sezone iskristalizirale su se i nove, promijenjene navike gostiju. Prioritet su zdravlje i sigurnost - više od 68% gostiju očekuje ne samo uobičajene, već značajno više higijenske mjere.

Kako prepoznati "prijateljsku" prijevaru

Za trgovce poput vas prijateljska prijevara je sve samo ne prijateljska. Zapravo, to može imati štetan učinak na vaše poslovanje. Nažalost, slučajeva prijateljske prijevare povećava se posljednjih godina porastom e-trgovine. Dakle, ako ste vlasnik internetske trgovine, isplati se razumjeti prijateljske prijevare, njihove negativne učinke na vaše poslovanje i uobičajene uzroke.

WSPay i SIX payment services

WSPay od 01.04.2017. postao je partner sa SIX payment services kartičarem iz Švicarske. Ulaskom u ovaj partnerski odnos WSPay omogućuje trgovcima koji posluju u Hrvatskoj, ali i u drugim europskim zemljama...

Oblici prijevara na e-comm kanalu prodaje

Jeste li se susreli sa situacijom u kojoj vam kupac tvrdi da mu naručeni proizvod nije stigao, ime na kartici i podaci za dostavu proizvoda nisu isti ili da nakon ostvarene rezervacije i uplate za smještaj traži povrat jer „ipak“ neće stići, ali da se povrat izvrši u gotovini, a ne na karticu sa koje je izvršena uplata, er nema tu karticu kraj sebe, izgubili su je i sl.?

Prodaja na ino tržištima u EURIMA

U suradnji sa novim partnerom - Kartičarem SIX payment services, omogućujemo trgovcima koji prodaju usluge ili robu na ino trzistu te imaju istaknute cijene i iznose za naplatu u eurima da naplatu rade u Eurima te da Eure dobiju na svoj devizni račun.

WSPay omogućuje svojim trgovcima DCC

WSPay omogućuje trgovcima koji imaju kupce iz drugih zemalja da mogu imati DCC -Dynamic currency conversion, odnosno da kupac koji plaća sa karticom koja nije iz Hrvatske može odabrati plaćanje u svojoj valuti po vrlo povoljnom tečaju.